• slide image
    "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
  • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
  • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
    (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Drs. Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Gratis Kennismakingsgesprek

Conflict op het werk

HG-nus mediation is uw partner bij een conflict op het werk, andere arbeidsconflicten of familiezaken. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator vinden deze in HG-nus. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt! Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie.

Van conflict op het werk tot ruzie met de buren

Uw mediator bij HG-nus mediation is in de meeste gevallen drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator. Hij is in het bijzonder gespecialiseerd in arbeidsgeschillen (zoals een conflict op het werk) en familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht. In zijn rol als buurtbemiddelaar helpt hij ook bij burenruzies.

U bent bij HG-nus onder meer aan het juiste adres als u een conflict op het werk heeft en dit wilt oplossen. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Daadkrachtig en oplossingsgericht

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen, zoals een conflict op het werk, heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus is bovendien ook de persoonlijke aanpak. Wij proberen vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering een oplossingsgerichte gesprekspartner te zijn voor onze klanten.

HG-nus ook voor specifieke expertise

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we uw conflict op het werk kunnen oplossen!