Conflict werkgever

HG-nus Mediation is uw partner bij conflict werkgever, andere arbeidsconflicten of familiezaken. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator vinden deze in HG-nus Mediation. Door inschakeling van HG-nus Mediation heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt! Wij zijn bovendien gericht op de mens binnen de organisatie.

Gespecialiseerd in conflict werkgever en andere arbeidsgeschillen

Uw mediator bij HG-nus Mediation is in de meeste gevallen drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MfN-registermediator. Hij is in het bijzonder gespecialiseerd in arbeidsgeschillen (zoals conflict werkgever) en familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht. Hij bemiddelt ook bij burenruzies.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Oplossingsgerichte gesprekspartner

HG-nus Mediation is een gecertificeerd MfN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen, zoals conflict werkgever of conflicten met collega’s. Door de jaren heen heeft HG-nus Mediation zich wel bewezen. Kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus Mediation is bovendien ook de persoonlijke aanpak. Wij proberen vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering een oplossingsgerichte gesprekspartner te zijn voor onze klanten.

HG-nus Mediation ook voor specifieke expertise

HG-nus Mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we uw conflict met collega kunnen oplossen!

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl