Links

Maatwerk Jurist

Een online adviesbureau waarbij het opstellen van algemene voorwaarden en overeenkomsten de specialiteit is, dat is Maatwerk Jurist. Zij trachten zich te onderscheiden door volledig, nauwkeurig en persoonlijk uw juridische documenten op te stellen. Zij staan dan ook voor helderheid en weren uitsluitend met vaste prijsafspraken. Laat uw algemene voorwaarden opstellen door de specialist en je bent verzekerd van de hoogste kwaliteitsgarantie.

Scheiden en belastings- en financiële zaken

Bij een scheiding komen veel financiële zaken kijken. Want heeft u bijvoorbeeld samen een huis? Of een gezamenlijke rekening? Op de website van de belastingdienst staat alle informatie over wat u bij een scheiding financieel moet regelen.

Wat te regelen bij een scheiding?

Bij een scheiding moet veel geregeld worden. De Rijksoverheid heeft alle zaken die u moet regelen rondom een scheiding overzichtelijk op een rijtje gezet.

Scheiden en kinderen

Een scheiding heeft een grote invloed op kinderen. Het is belangrijk dat er bij een scheiding veel aandacht besteed wordt aan kinderen. Nieuwsuur heeft een filmpje gemaakt waarin ze een scheiding door de ogen van een kind helder uitleggen.

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl