Mediation arbeidsconflict

HG-nus mediation is uw partner als het gaat om mediation bij arbeidsconflicten. Maar ook voor familiezaken kunt u bij ons terecht. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator zijn bij HG-nus aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

Mediation arbeidsconflict en familiezaken

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus. Hij is in het bijzonder sterk in mediation arbeidsconflict (zoals een geschil met een leidinggevende) en familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikt voor mediation bij zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht. Ook bij burenruzies bemiddelt hij.

Voor mediation arbeidsconflict moet u bij HG-nus zijn. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Oplossingsgerichte mediation arbeidsconflict en echtscheiding

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen, zoals mediation arbeidsconflict, heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus is bovendien ook de persoonlijke aanpak. Wij proberen vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering een oplossingsgerichte gesprekspartner te zijn voor onze klanten.

HG-nus ook voor specifieke expertise

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen!

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl