• slide image
    "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
  • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
  • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
    (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Drs. Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Gratis Kennismakingsgesprek

Mediation bij arbeidsconflict

HG-nus mediation is uw partner als het gaat om mediation bij arbeidsconflicten. Maar ook voor familiezaken kunt u bij ons terecht. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator zijn bij HG-nus aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

Mediation bij arbeidsconflict en familiezaken

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus. Hij is in het bijzonder sterk in mediation bij arbeidsconflict. Bijvoorbeeld als u een geschil met een leidinggevende heeft. Ook is HG-nus gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikt voor mediation bij zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht. In zijn rol als buurtbemiddelaar helpt hij ook bij burenruzies.

U schakelt HG-nus in als u op zoek bent naar mediation bij arbeidsconflict. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Oplossingsgerichte mediation bij arbeidsconflict en echtscheiding

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen, zoals mediation bij arbeidsconflict, heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

HG-nus ook voor specifieke expertise

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk ook wat we voor u kunnen doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!