• slide image
    "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
  • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
  • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
    (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Drs. Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Gratis Kennismakingsgesprek

Mediation scheiding

HG-nus mediation is er voor wie op zoek is naar mediation scheiding. We zijn ook uw partner als het gaat om andere familiezaken of arbeidsconflicten. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator vinden deze in HG-nus. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt! Wij hebben bovendien een sterke focus op de mens binnen de organisatie.

Van mediation scheiding tot arbeidsconflict

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in veel gevallen uw mediator bij HG-nus voor mediation scheiding. Hij is in het bijzonder gespecialiseerd in familiezaken (mediation echtscheiding), arbeidsgeschillen en andere zakelijke geschillen. Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht. Hij bemiddelt ook bij burenruzies.

U kunt bij HG-nus onder meer terecht voor mediation scheiding. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Daadkrachtige en oplossingsgerichte mediator

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd in mediation scheiding, familiezaken en arbeidsgeschillen, heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus is bovendien ook de persoonlijke aanpak. Wij proberen vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering een oplossingsgerichte gesprekspartner te zijn voor onze klanten.

HG-nus ook voor specifieke expertise

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen!