Mediator arbeidsconflict

HG-nus Mediation is uw mediator arbeidsconflicten. Maar ook voor familiezaken kunt u bij ons terecht. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator zijn bij HG-nus Mediation aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus Mediation houdt u tijd over voor andere zaken!

Voor een mediator arbeidsconflict hoeft u niet langer te zoeken. Benieuwd wat HG-nus Mediation nog meer voor u kunnen betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Mediator arbeidsconflict en familiezaken

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MfN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator arbeidsconflict bij HG-nus Mediation. Hij is sterk in een geschil met een leidinggevende of met collega’s en familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikt voor mediation bij zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht. In zijn rol als buurtbemiddelaar helpt hij ook bij burenruzies.

Mediator arbeidsconflict en echtscheidingen

Als gecertificeerd MfN-registermediator, gespecialiseerd als onder meer mediator arbeidsconflict, heeft HG-nus Mediator zich door de jaren heen wel bewezen. Kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus Mediator is bovendien ook de persoonlijke aanpak. Wij proberen vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering een oplossingsgerichte gesprekspartner te zijn voor onze klanten.

HG-nus Mediation ook voor specifieke expertise

HG-nus Mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen!

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl