• slide image
  "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
 • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
 • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
  (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Drs. Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Gratis Kennismakingsgesprek

Mediator Bemmel

Gaat u scheiden en bent u op zoek naar een professionele mediator in Bemmel (gemeente Lingewaard)? HG-nusmediationin Elst (nabij Arnhem) kan op een professionele maar persoonlijke manier voor u bemiddelen bij uw echtscheiding in Bemmel. Een echtscheiding is erg heftig en zwaar, vooral als er kinderen in het spel zijn. Met mediation in Bemmel krijgt u deskundige hulp om samen aan het conflict te werken en op de best mogelijke manier samen tot een oplossing te komen. Gaat u scheiden in Bemmel en loopt er al een gerechtelijke procedure? Zelfs dan kunt u alsnog kiezen voor mediation.

Gespecialiseerde en gecertificeerde mediator in Bemmel

Maar natuurlijk zijn wij die stap naar de rechtbank liever voor, zodat onze mediator samen met alle betrokkenen op een eerlijke en daadkrachtige manier aan een oplossing kan werken. Drs. Ronald Hagénus is de mediator bij HG-nus Mediation, een ervaren en gecertificeerd MfN-registermediator voor mediation in Bemmel. Hij is in het bijzonder gespecialiseerd in echtscheidingen en overige familiezaken. Dus zoekt u een mediator omdat u gaat scheiden in Bemmel? HG-nus Mediation werkt samen met u en uw (-ex)partner aan adequate en langdurige oplossingen.

Bij HG-nus Mediation kunt u niet alleen terecht voor echtscheidingen in Bemmel, maar ook bij andere conflicten kan HG-nus Mediation u van dienst zijn, zoals burenruzies of arbeidsconflicten. Mediator Drs. Ronald Hagénusis door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde en zijn jarenlange ervaring als leidinggevende bij de overheid, een competente mediator voor zakelijke en bestuursrechtelijke geschillen. Bij HG-nus Mediation kunt u terecht voor uiteenlopende soorten mediation:

 • Echtscheidingsmediation
 • Familiemediation
 • Privéconflicten
 • Arbeidsmediation
 • Bestuursrechtelijke geschillen
 • Zakelijke conflicten

Hoe gaat de mediator Bemmel te werk?

De belangrijkste rol van een mediator is om op een onafhankelijke, neutrale manier tussen partijen te bemiddelen. Het op een constructieve manier met elkaar in gesprek gaan en zo naar een oplossing toe werken is hierbij essentieel. De mediator Bemmel werkt aan verbetering van de onderlinge verhoudingen en aan open communicatie tussen de betrokkenen. Hiervoor gebruikt de mediator speciale technieken. Zodra de gewenste situatie bereikt is dat alle partijen naar elkaar luisteren, zorgt de mediator dat het gesprek zich richting de kern van het probleem beweegt. Mediation is uitermate geschikt voor allerlei typen conflicten. Gaat u scheiden in Bemmel en wilt u dat dit in goed overleg gebeurt, dan kunt u HG-nus Mediation inschakelen ter begeleiding van het scheidingsproces.

Kiezen voor mediation Bemmel

Zit u in een moeilijke situatie en wilt u een eind maken aan vruchteloze gesprekken met familieleden, werknemers of zakenpartners? Wilt u bouwen aan de geschikte oplossing voor alle betrokken partijen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan bij HG-nusMediation en zet de eerste stap naar de oplossing van uw conflict.