• slide image
    "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
  • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
  • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
    (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Drs. Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Gratis Kennismakingsgesprek

Mediator gezocht

Heeft u al langer naar een geschikte mediator gezocht? HG-nus uit Elst is gespecialiseerd in mediation. Voor zowel arbeidsconflicten als familiezaken kunt u bij ons terecht. Voor mediation bent u bij HG-nus aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

U schakelt HG-nus in als u een mediator gezocht heeft binnen de gemeente Overbetuwe. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat HG-nus nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

De MFN-registermediator voor iedereen die een mediator gezocht heeft

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus. Mediator gezocht gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen)? Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is Ronald Hagénus tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht.

Oplossingsgerichte en daadkrachtige mediator

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

HG-nus ook voor specifieke expertise

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk ook wat HG-nus voor u kan doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!