Mediator gezocht

Heeft u al langer naar een geschikte mediator gezocht? HG-nus Mediation uit Elst is gespecialiseerd in mediation. Voor zowel arbeidsconflicten als familiezaken kunt u bij ons terecht. Voor mediation bent u bij HG-nus Mediation aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus Mediation heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

U schakelt HG-nus Mediation in als u een mediator gezocht heeft binnen de gemeente Overbetuwe. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat HG-nus Mediation nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

De MfN-registermediator voor iedereen die een mediator zoekt

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus Mediation. Mediator zoeken gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen)? Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is Ronald Hagénus tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht.

Oplossingsgerichte en daadkrachtige mediator

Als gecertificeerd MfN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen heeft HG-nus Mediation zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus Mediation. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

HG-nus Mediation ook voor specifieke expertise

HG-nus Mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk ook wat HG-nus Mediation voor u kan doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl