Mediator Lingewaard

Zit u in een lastige situatie door een vervelende echtscheiding, of door een conflict met uw collega of werkgever, een conflict binnen de familie of een burenruzie. Vindt u het moeilijk om op een opbouwende manier met de andere partij in gesprek te gaan?

Conflicten zoals deze zijn vervelend, kosten veel energie en hebben een behoorlijke invloed op uw leven. Een gebrekkige communicatie is daar bijna altijd de oorzaak van. Professionele hulp zoals mediation in de regio Lingewaard kan u helpen bij één van de hierboven genoemde situaties om samen tot een oplossing te komen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Mediation Lingewaard: MfN-registermediator

Drs. Ronald Hagénus, werkzaam bij HG-nus Mediation in Elst (regio Arnhem/Nijmegen), is een MfN-registermediator in Lingewaard en neemt veel zorgen voor u uit handen. Hij gaat samen met u en de andere partij(en) in gesprek en kan als derde, neutrale partij ondersteuning bieden in het bemiddelingsproces wanneer u bijvoorbeeld gaat scheiden in Lingewaard.
Bent u het slopende proces van uw scheiding zat, wilt u geen vervelende ruzies meer maar rust, en wilt u samen met een mediator constructief aan een langdurige oplossing werken? Dan kunt u voor een mediator in Lingewaard bij HG-nus Mediation terecht!

Wij bieden professionele ondersteuning bij een echtscheiding in Lingewaard. Naast particulieren ondersteunen zij ook professionals zoals sociale en medische hulpverleners, leidinggevenden, zakenpartners etc., die tijdens hun werkzaamheden regelmatig met een conflictsituatie te maken krijgen.

Samen werken aan een oplossing met mediator Lingewaard

Kiest u voor HG-nus Mediation als uw mediator in Lingewaard dan kiest u ook voor vertrouwen, kwaliteit en professionaliteit. Drs. Ronald Hagénus is een zeer ervaren en gecertificeerde MfN-registermediator die woonachtig en werkzaam is in Elst.
Hij heeft zich door de jaren heen vooral gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen), arbeidsconflicten en burenruzies. Vanwege zijn universitaire opleiding (sociale) bedrijfskunde en ervaring als coachende leidinggevende bij verschillende werkgevers bemiddelt hij ook bij zakelijke geschillen en bij geschillen in het bestuursrecht.
Hij is als rechtbankmediator tevens verbonden aan de rechtbank Gelderland. Bij situaties waar hij professionele versterking nodig acht, heeft hij ook het inzicht en de mogelijkheid om vanuit zijn sterke netwerk bijvoorbeeld een kinderpsycholoog of -coach, een jurist, makelaar, notaris of accountant in te schakelen.

Waarom kies u voor mediation in Lingewaard?

Er zijn verschillende voordelen te bedenken waarom het verstandig is om voor mediation te kiezen wanneer u gaat scheiden in Lingewaard. Op deze wijze wordt er samen op deskundige en informele wijze naar een oplossing toegewerkt, waar alle partijen uiteindelijk goed mee kunnen leven.
Verder is het sneller en goedkoper dan procederen dan met ieder een dure advocaat, wordt de onderlinge relatie en communicatie nadrukkelijk verbeterd en is er ruimte voor creatieve, eigen gekozen oplossingen. Daardoor houdt deze zelfgekozen oplossing ook beter stand.

Wilt u contact opnemen met een mediator in Lingewaard voor een vervelend conflict? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Ronald Hagénus is als mediator onder andere werkzaam in Arnhem, Wageningen, Nijmegen, Doetinchem, Elst, Lingewaard, Bemmel en Huissen.

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl