Mediator scheiding

HG-nus Mediation is in te schakelen als mediator scheiding, maar ook uw partner als het gaat om andere familiezaken of arbeidsconflicten. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator vinden deze in HG-nus Mediation. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus Mediation heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

Van mediator in scheiding tot zakelijk geschil

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MfN-registermediator, is in veel gevallen uw mediator bij HG-nus Mediation. Hij is in het bijzonder gespecialiseerd in familiezaken (als mediator scheiding), arbeidsgeschillen (bij een conflict met leidinggevende) en andere zakelijke geschillen. Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht. In zijn rol als buurtbemiddelaar helpt hij ook bij burenruzies. U bent bij HG-nus onder meer aan het juiste adres als u een mediator scheiding zoekt. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Daadkrachtige en oplossingsgerichte mediator

Als gecertificeerd MfN-registermediator, gespecialiseerd als mediator scheiding, in familiezaken en arbeidsgeschillen, heeft HG-nus Mediation zich door de jaren heen wel bewezen. Kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus Mediation is bovendien ook de persoonlijke aanpak. Wij proberen vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering een oplossingsgerichte gesprekspartner te zijn voor onze klanten.

HG-nus Mediation ook voor specifieke expertise

HG-nus Mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen!

 

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl