• slide image
    "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
  • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
  • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
    (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Drs. Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Gratis Kennismakingsgesprek

Mediator scheiding

HG-nus mediation is in te schakelen als mediator scheiding, maar ook uw partner als het gaat om andere familiezaken of arbeidsconflicten. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator vinden deze in HG-nus. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

Van mediator in scheiding tot zakelijk geschil

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in veel gevallen uw mediator bij HG-nus. Hij is in het bijzonder gespecialiseerd in familiezaken (als mediator scheiding), arbeidsgeschillen (bij een conflict met leidinggevende) en andere zakelijke geschillen. Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht. In zijn rol als buurtbemiddelaar helpt hij ook bij burenruzies. U bent bij HG-nus onder meer aan het juiste adres als u een mediator scheiding zoekt. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Daadkrachtige en oplossingsgerichte mediator

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd als mediator scheiding, in familiezaken en arbeidsgeschillen, heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus is bovendien ook de persoonlijke aanpak. Wij proberen vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering een oplossingsgerichte gesprekspartner te zijn voor onze klanten.

HG-nus ook voor specifieke expertise

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen!