Mediator Wageningen

HG-nus Mediation uit de omgeving Wageningen is gespecialiseerd in mediation. Voor zowel arbeidsconflicten als familiezaken kunt u bij ons terecht. Voor een mediator Wageningen bent u bij HG-nus Mediation aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens, zowel privé als binnen een organisatie. Door inschakeling van HG-nus Mediation lost u het conflict sneller en goedkoper op en daardoor heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

Mediator Wageningen: MfN-registermediator

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MfN-registermediator, is uw mediator bij HG-nus Mediation. Op zoek naar mediator Wageningen? HG-nus Mediation is gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen) en arbeidsgeschillen (bij een conflict met leidinggevende). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht, maar ook bemiddeling bij burenruzies behoren tot het pakket.

U schakelt HG-nus Mediation in als u op zoek bent naar een mediator binnen de gemeente Wageningen. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat HG-nus Mediation nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Oplossingsgerichte en daadkrachtige mediator Wageningen

Als gecertificeerd MfN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen, heeft HG-nus Mediation zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus Mediation. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

HG-nus Mediation ook voor specifieke expertise

HG-nus Mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk wat deze mediator Wageningen voor u kan doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Ronald Hagénus is als mediator onder andere werkzaam in Arnhem, Wageningen, Nijmegen, Doetinchem, Elst, Lingewaard, Bemmel en Huissen.

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl