Reviews - HG-nus Mediation

Jesper Post 
jun 2023 op google
Ik heb Ronald ontmoet omdat er een arbeidsconflict was op het werk.Ronald is een man die weet waar hij over praat. Hij stelt je gerust en luistert goed naar wat je te vertellen hebt. Ik vond het fijn hoe Ronald daar op inspeelt en je over dingen laat nadenken. Ik keek tegen de gesprekken op, maar heb dit als zeer positief ervaren en dat komt zeer zeker door de professionaliteit van Ronald.Mocht je ooit in de situatie komen dat er een arbeidsconflict is op het werk dan zou ik Ronald aanbevelen.

Fleur Janssen 
mei 2023 op google
Je hoopt het niet nodig te hebben maar ik/wij hebben Ronald als erg prettig ervaren bij onze relatie verbreking. Helder, duidelijk en proffesioneel. Hij laat je ook een hoop documenten zelf zoeken waardoor je goed inzicht krijgt. Heel erg bedankt voor de hulp en fijne begeleiding.

Erik Broenland 
apr 2023 op google
Ronald heeft ons duidelijk en goed geholpen. Er komt natuurlijk veel bij kijken maar Ronald heeft ons rustig en netjes door het traject geleid.

Natascha Schoolderman
feb 2023 op google
Fijne mediation gehad na een relatie breuk, kort, duidelijk en oplossingsgericht. Ronald als een fijn mens mogen ervaren waarbij je op een eerlijke manier goed advies krijgt en die je hierin erg prettig begeleid.

Michael Drost 
feb 2023 op google
Een relatiebreuk is nooit fijn en het ontvlechten komt met tal van aandachtspunten en details die van te voren moeilijk te voorzien of overzien zijn. Ronald is een uitstekende gids geweest in deze moeilijke periode en heeft ons erg goed begeleid hierin.
Bekijk meer reviews

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl