• slide image
    "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
  • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
  • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
    (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Drs. Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Gratis Kennismakingsgesprek

Scheiden Arnhem

Gaat u scheiden in Arnhem?

Gaat u scheiden in Arnhem? Scheiden is altijd vervelend. In deze zware periode kunt u wel wat extra rust gebruiken en is het fijn als iemand u een helpende hand biedt. Het is immers belangrijk dat u niet het gevoel heeft dat u er alleen voor staat en dat er voldoende aandacht is op emotioneel vlak. Wij van HG-nus zijn uw mediator in Arnhem die u graag bijstaat in deze zware periode van uw leven. Maar ook als u in een arbeidsconflict of een familieconflict bent zijn wij de juiste partij voor u. We zijn namelijk gespecialiseerd in mediation bij scheidingen, arbeidsgeschillen en geschillen binnen de familie. Samen komen we tot een oplossing waar beide partijen het in kunnen vinden.

Wat is mediation?

Maar wat is mediation en wanneer komt het van pas? Mediation komt van pas wanneer u een geschil heeft met een andere partij en u er zonder de hulp van een onafhankelijke partij niet uit komt. Samen met de mediator en de andere partij lost u het conflict op. Er is een groot verschil tussen een mediator en een advocaat. Een advocaat neemt een standpunt in, terwijl een mediator dat niet doet. Onze mediator neemt geen standpunt in, bedenkt geen oplossingen en neemt ook geen beslissingen. Die beslissingen neemt u helemaal zelf. Onze mediator begeleidt u alleen waar nodig. U denkt en werkt samen met de mediator en bepaalt de oplossing van het geschil. De oplossing van mediator is vaak beter dan de oplossing die een rechter vindt. U bepaalt immers zelf wat de oplossing is. Wanneer u gaat scheiden in Arnhem met onze hulp, houdt u het heft compleet in eigen handen.

In 2013 scheidden 13.000 van de 150.000 inwoners

Wist u dat Arnhem één van de hoogste scheidingspercentages heeft van ons land? Dat blijkt uit de cijfers van het CBS. In 2013 woonden er ruim 150.0000 mensen in Arnhem, waarvan er in dat jaar 13.000 gescheiden zijn. Dat is bijna een tiende van het aantal inwoners. HG-nus is hierbij een belangrijke partner voor degenen die scheiden. Door het inschakelen van HG-nus kan een scheidingsprocedure op een betere en soepelere manier worden afgehandeld, waarbij de belangen van beide partijen worden meegenomen.

Gecertificeerd mediator

Als u gaat scheiden in Arnhem en kiest voor de scheidingsmediation van HG-nus, is de kans groot dat Drs. Ronald Hagénus (MfN Registermediator) u zal begeleiden. Hij heeft een universitaire studie afgerond en vele jaren bij de overheid heeft gewerkt. Hierdoor kan hij u niet alleen helpen als u gaat scheiden in Arnhem, maar ook wanneer er sprake is van zakelijke- of bestuursrechtelijke geschillen. Zijn takenpakket is breed, zo kunt u hem ook inschakelen bij een burenruzie. U bent bij ons aan het adres voor de volgende soorten mediation:

Wij bemiddelen bij uw scheiding in Arnhem

Gaat u scheiden in Arnhem, maar komt u maar niet in overeenstemming met uw (ex)partner? Dankzij de onafhankelijke mediation door onze mediator van HG-nus vindt u samen met de andere partij een oplossing waar u zich beide in kunt vinden. Samen met u zoeken we vanuit een daadkrachtige en mensgerichte benadering naar een oplossing. Wilt u meer weten over wat onze mediator kan betekenen als u gaat scheiden in Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. We zorgen er graag voor dat u in deze periode de rust krijgt die u nodig heeft en dat er een oplossing komt voor het geschil.