Scheiden Arnhem

Gaat u scheiden in Arnhem?

Gaat u scheiden in Arnhem? Scheiden is altijd vervelend. In deze zware periode kunt u wel wat extra rust gebruiken en is het fijn als iemand u een helpende hand biedt. Het is immers belangrijk dat u niet het gevoel heeft dat u er alleen voor staat en dat er voldoende aandacht is op emotioneel vlak. Wij van HG-nus Medition zijn uw mediator in Arnhem die u graag bijstaat in deze zware periode van uw leven. Maar ook als u in een arbeidsconflict of een familieconflict bent zijn wij de juiste partij voor u. We zijn namelijk gespecialiseerd in mediation bij scheidingen, arbeidsgeschillen en geschillen binnen de familie. Samen komen we tot een oplossing waar beide partijen het in kunnen vinden.

Wat is mediation?

Maar wat is mediation en wanneer komt het van pas? Mediation komt van pas wanneer u een geschil heeft met een andere partij en u er zonder de hulp van een onafhankelijke partij niet uit komt. Samen met de mediator en de andere partij lost u het conflict op. Er is een groot verschil tussen een mediator en een advocaat. Een advocaat neemt een standpunt in, terwijl een mediator dat niet doet. Onze mediator neemt geen standpunt in, bedenkt geen oplossingen en neemt ook geen beslissingen. Die beslissingen neemt u helemaal zelf. Onze mediator begeleidt u alleen waar nodig. U denkt en werkt samen met de mediator en bepaalt de oplossing van het geschil. De oplossing van mediator is vaak beter dan de oplossing die een rechter vindt. U bepaalt immers zelf wat de oplossing is. Wanneer u gaat scheiden in Arnhem met onze hulp, houdt u het heft compleet in eigen handen.

In 2021 scheidden 13.000 van de 150.000 inwoners

Wist u dat Arnhem één van de hoogste scheidingspercentages heeft van ons land? In Arnhem komt het aantal echtscheidingen hoger uit dan 12 scheidingen per 1000 gehuwde inwoners Dat blijkt uit de cijfers van het CBS. HG-nus Mediation is hierbij een belangrijke partner voor degenen die scheiden. Door het inschakelen van HG-nus Mediation kan een scheidingsprocedure op een betere en soepelere manier worden afgehandeld, waarbij de belangen van beide partijen worden meegenomen.

Gecertificeerd mediator

Als u gaat scheiden in Arnhem en kiest voor de scheidingsmediation van HG-nus Mediation, is de kans groot dat drs. Ronald Hagénus (MfN Registermediator) u zal begeleiden. Hij heeft een universitaire studie afgerond en vele jaren bij de overheid heeft gewerkt. Hierdoor kan hij u niet alleen helpen als u gaat scheiden in Arnhem, maar ook wanneer er sprake is van zakelijke- of bestuursrechtelijke geschillen. Zijn takenpakket is breed, zo kunt u hem ook inschakelen bij een burenruzie. U bent bij ons aan het adres voor de volgende soorten mediation:

Wij bemiddelen bij uw scheiding in Arnhem

Gaat u scheiden in Arnhem, maar komt u maar niet in overeenstemming met uw (ex)partner? Dankzij de onafhankelijke mediation door onze mediator van HG-nus Mediation vindt u samen met de andere partij een oplossing waar u zich beide in kunt vinden. Samen met u zoeken we vanuit een daadkrachtige en mensgerichte benadering naar een oplossing. Wilt u meer weten over wat onze mediator kan betekenen als u gaat scheiden in Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. We zorgen er graag voor dat u in deze periode de rust krijgt die u nodig heeft en dat er een oplossing komt voor het geschil.

Ronald Hagénus is als scheidingsmediator onder andere werkzaam in Arnhem, Elst, Nijmegen en Overbetuwe.

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl