• slide image
    "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
  • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
  • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
    (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Scheiden Arnhem

Scheiden is altijd vervelend. HG-nus uit Elst (nabij Arnhem) is gespecialiseerd in mediation bij scheidingen in Arnhem en omgeving. Voor zowel arbeidsconflicten als familiezaken kunt u bij ons terecht. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator, zoals scheiden Arnhem, zijn bij HG-nus aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens en besteden ook voldoende aandacht aan het emotionele vlak in plaats van enkel het praktische gedeelte van scheiden. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt! Wij geven in deze moeilijke periode een klein beetje rust terug en we proberen u het gevoel te geven dat u er niet alleen voor staat.

U schakelt HG-nus in als u gaat scheiden in Arnhem en omstreken. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat deze mediator nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

U ziet het, onze ervaring op mediation gebied gaat veel breder dan alleen op het gebied van scheidingen. Wilt u graag mediation door HG-nus voor één van de andere genoemde gebieden dan scheiding? Neem dat gerust contact met ons op. Wanneer u uw situatie toelicht, kunnen wij aangeven wat we voor u kunnen betekenen.

Wat is mediation?

Met mediation lost u samen met de andere partij uw conflict op met hulp van een onafhankelijke mediator, in dit geval zijn wij dat: HG-nus. Het grote verschil met advocaten en rechters is dat de mediator geen standpunt inneemt, geen oplossingen bedenkt en geen beslissingen neemt. Dat doet u zelf. De mediator begeleidt u daarbij. U werkt en denkt dus zelf actief mee en u bepaalt de oplossing. Hierdoor is de oplossing vaak beter dan een opgelegde oplossing van bijvoorbeeld een rechter. De mediator kiest geen partij, maar blijft onafhankelijk en neutraal. En de twee partijen hebben samen het heft in handen en jullie worden door ons begeleid tijdens de bemiddeling.

Gecertificeerd mediator voor scheiden Arnhem

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus. Op zoek naar mediator bij scheiden Arnhem? U kunt bij HG-nus terecht voor bijvoorbeeld een geschil met een leidinggevende. Ook is HG-nus gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht, maar ook bemiddeling bij burenruzies behoren tot het pakket.

Oplossingsgericht scheiden Arnhem

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken (zoals scheiden) en arbeidsgeschillen, zoals mediation bij een arbeidsconflict, heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

Uw persoonlijke hulp bij scheiden in Arnhem

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk wat deze mediator Arnhem voor u kan doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!