Scheiden Nijmegen

Scheiden is altijd vervelend. HG-nus Mediation in Elst (nabij Nijmegen) is gespecialiseerd in mediation bij scheidingen. Maar ook in andere mediation. Voor zowel arbeidsconflicten als familiezaken kunt u bij ons terecht. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator, zoals scheiden in Nijmegen, zijn bij HG-nus Mediation aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

U schakelt HG-nus Mediation in als u gaat scheiden in Nijmegen en omstreken. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat deze mediator nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

U ziet het, onze ervaring op mediation gebied gaat veel breder dan alleen op het gebied van scheidingen. Wilt u graag mediation door HG-nus Mediation voor één van de andere genoemde gebieden dan scheiding? Neem dat gerust contact met ons op. Wanneer u uw situatie toelicht, kunnen wij aangeven wat we voor u kunnen betekenen.

Wat is mediation?

Met mediation lost u samen met de andere partij uw conflict op met hulp van een onafhankelijke mediator, in dit geval zijn wij dat: HG-nus Mediation. Maar er is een groot verschil tussen onze mediation en tussen het werk van advocaten en rechters. Het grote verschil met advocaten en rechters is dat de mediator geen standpunt inneemt, geen oplossingen bedenkt en geen beslissingen neemt. Dat doet u zelf. De mediator begeleidt u daarbij. U werkt en denkt dus zelf actief mee en u bepaalt de oplossing. Hierdoor is de oplossing vaak beter dan een opgelegde oplossing van bijvoorbeeld een rechter. De mediator kiest geen partij, maar blijft onafhankelijk en neutraal. En de twee partijen hebben samen het heft in handen en jullie worden door ons begeleid tijdens de bemiddeling.

Oplossingsgericht scheiden in Nijmegen

Als gecertificeerd MfN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken (zoals scheiden) en arbeidsgeschillen, zoals mediation bij een arbeidsconflict, heeft HG-nus Mediation zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus Mediation. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

Gecertificeerd mediator voor scheiden in Nijmegen

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MfN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus Mediation. Op zoek naar mediator bij scheiden in Nijmegen? U kunt bij HG-nus Mediation terecht voor bijvoorbeeld een geschil met een leidinggevende. Ook is HG-nus Mediation gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is drs. Ronald Hagenus tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht, maar ook bemiddeling bij burenruzies behoren tot het pakket.

Uw persoonlijke hulp bij scheiden in Nijmegen

Bent u benieuwd hoe HG-nus Mediationu kan helpen bij het scheiden in Nijmegen? Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen wat we voor u en uw situatie kunnen betekenen. Met mediation lost u samen met de andere partij uw conflict op met hulp van een onafhankelijke mediator. Wij zijn graag die mediator in Nijmegen voor u!

Ronald Hagénus is als scheidingsmediator onder andere werkzaam in Arnhem, Elst, Nijmegen en Overbetuwe.

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl