• slide image
    "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
  • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
  • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
    (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Drs. Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Gratis Kennismakingsgesprek

Scheiden Nijmegen

Scheiden is altijd vervelend. HG-nus uit Elst (nabij Nijmegen) is gespecialiseerd in mediation bij scheidingen. Maar ook in mediation. Voor zowel arbeidsconflicten als familiezaken kunt u bij ons terecht. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator, zoals scheiden Nijmegen, zijn bij HG-nus aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

U schakelt HG-nus in als u gaat scheiden in Nijmegen en omstreken. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat deze mediator nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

U ziet het, onze ervaring op mediation gebied gaat veel breder dan alleen op het gebied van scheidingen. Wilt u graag mediation door HG-nus voor één van de andere genoemde gebieden dan scheiding? Neem dat gerust contact met ons op. Wanneer u uw situatie toelicht, kunnen wij aangeven wat we voor u kunnen betekenen.

Wat is mediation?

Met mediation lost u samen met de andere partij uw conflict op met hulp van een onafhankelijke mediator, in dit geval zijn wij dat: HG-nus. Maar er is een groot verschil tussen onze mediation en tussen het werk van advocaten en rechters. Het grote verschil met advocaten en rechters is dat de mediator geen standpunt inneemt, geen oplossingen bedenkt en geen beslissingen neemt. Dat doet u zelf. De mediator begeleidt u daarbij. U werkt en denkt dus zelf actief mee en u bepaalt de oplossing. Hierdoor is de oplossing vaak beter dan een opgelegde oplossing van bijvoorbeeld een rechter. De mediator kiest geen partij, maar blijft onafhankelijk en neutraal. En de twee partijen hebben samen het heft in handen en jullie worden door ons begeleid tijdens de bemiddeling.

Oplossingsgericht scheiden Nijmegen

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken (zoals scheiden) en arbeidsgeschillen, zoals mediation bij een arbeidsconflict, heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

Gecertificeerd mediator voor scheiden Nijmegen

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus. Op zoek naar mediator bij scheiden Nijmegen? U kunt bij HG-nus terecht voor bijvoorbeeld een geschil met een leidinggevende. Ook is HG-nus gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht, maar ook bemiddeling bij burenruzies behoren tot het pakket.

Uw persoonlijke hulp bij scheiden in Nijmegen

Bent u benieuwd hoe HG-nus u kan helpen bij het scheiden in Nijmegen? Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen wat we voor u en uw situatie kunnen betekenen. Met mediation lost u samen met de andere partij uw conflict op met hulp van een onafhankelijke mediator. Wij zijn graag die mediator in Nijmegen voor u!

Ronald Hagénus is als mediator onder andere werkzaam in Arnhem, WageningenNijmegen, Doetinchem, Elst, Lingewaard, Bemmel en Huissen.