• slide image
    "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
  • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
  • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
    (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Drs. Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Gratis Kennismakingsgesprek

Mediator Huissen

Mediation is een persoonlijke bemiddelingsvorm die bij allerlei soorten conflicten goed van pas komt. Gaat u scheiden in Huissen en zoekt u een mediator in de buurt om alle zaken rondom deze vervelende gebeurtenis zo goed mogelijk te regelen. Dan zit u al op het juiste pad om tot een geschikte oplossing van uw conflict te komen. Bij HG-nus Mediation in Elst (regio Arnhem) zetten ze zich dagelijks voor allerlei soorten conflicten in als mediator in Huissen en omstreken. Naast mediation bij echtscheidingen hebben zij ook kennis en expertise in familiemediation, privéconflicten, arbeidsmediation, zakelijke conflicten en geschillen in bestuursrecht.

Mediation in de regio voor echtscheidingen in Huissen

Bij het inschakelen van hulp bij een conflict is het fijn om bij een mediator in de regio Huissen terecht te kunnen. Voor echtscheidingen in Huissen is HG-nusMediation is gemakkelijk bereikbaar. Onze mediatorDrs. Ronald Hagénus is een ervaren en gecertificeerd MfN-registermediator voor mediation in Huissen en geeft ondersteuning aan partijen dit een conflict met elkaar hebben.Een belangrijke rol van de mediator tijdens deze bemiddeling is om als neutrale partij de betrokkenen goed naar elkaar te laten luisteren en sturen op het loslaten van oude standpunten uit het verleden, om zo naar een oplossing te werken. Hoe Albert Einstein het ook wel mooi verwoordde: “Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt”.

De rol van onze mediator

Voor het gesprek wordt u door de mediator geïnformeerd over het verloop van een mediation. Bij een intakegesprek is het belangrijk dat het gesprek plaatsvindt op een rustige en neutrale locatie. U krijgt dan alle informatie over mediation (ook schriftelijk). Tijdens de mediation die daarop volgt functioneert de mediator als een gespreksleider en zorgt hij ervoor dat u open en eerlijk met de andere partij in gesprek kan gaan. Zo ontstaat de situatie waarin beide partijen hun standpunten en ideeën kunnen benoemen. De mediator bij HG-nus Mediation zal regelmatig vragen stellen om steeds dichterbij de kern van het conflict te komen. Hij kan hierbij eventueel ook het gesprek zodanig een richting op sturen zodat er naar een oplossing toegewerkt kan worden. Op het moment dat de beide partijen overeenstemming hebben over de geformuleerde oplossing, wordt deze door de mediator vastgelegd in een zogeheten vaststellingsovereenkomst.

Maak een afspraak bij mediator Huissen

Heeft u bij uw scheiding in Huissen behoefte aan een neutrale partij die met u meedenkt en zijn expertise kan inzetten voor oplossing van uw conflict. Probeer HG-nus Mediation in Huissen! Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak voor eenkennismakingsgesprek zodat uw conflict snel en naar tevredenheid opgelost kan worden.