Mediation Nijmegen

HG-nus uit Elst is gespecialiseerd in mediation in Nijmegen en omgeving. Voor zowel arbeidsconflicten als voor familiezaken kunt u bij ons terecht. Bij familiezaken kunt u denken aan echtscheidingen, maar ook aan familieleden die continue bonje met elkaar hebben of elkaar absoluut niet kunnen uitstaan door iets uit een ver verleden. Bent u het zat en wilt u dat u en/of uw familieleden elkaar weer recht in de ogen kunnen aankijken en elkaar kunnen vergeven en vooral, dat er een oplossing komt? Dan bent u bij HG-nus aan het juiste adres. Wij helpen de spanningen in de familie weg te nemen en het probleem op te lossen. Dat is beter voor iedereen en daarom is het absoluut niet onverstandig om de oplossing te zoeken in mediation.

Zaken die vragen om de bemiddeling van een mediator, kiezen voor mediation Nijmegen. Bij HG-nus bent u aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken!

Waarom kiezen voor mediation Nijmegen?

Een geslaagde mediation leidt tot een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Niet het verleden staat centraal, maar de oplossing waar naartoe gewerkt wordt. Úw oplossing! U kunt uw oplossing vastleggen in een rechtsgeldige overeenkomst. Hiermee is de oplossing bindend geworden voor partijen. Ook een mediation zonder een dergelijke overeenkomst kan u die belangrijke opbrengsten brengen.

Mediation Nijmegen kent veel voordelen in vergelijking met rechtspraak. De belangrijkste voordelen van mediation zijn dat er snelheid in zit, het is kostenbeheersing, een informele procedure, u krijgt deskundige gespreksbegeleiding, er is ruimte voor creatieve oplossingen en we werken aan de verbetering van de onderlinge relatie en communicatie.

Mediation Nijmegen: MFN-registermediator

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus. Op zoek naar mediator Nijmegen? HG-nus is gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht, maar ook bemiddeling bij burenruzies behoren tot het pakket.

U schakelt HG-nus in als u op zoek bent naar een mediation binnen de gemeente Nijmegen. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat HG-nus nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Oplossingsgerichte mediation

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen, zoals mediation bij arbeidsconflict, heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

Uw persoonlijke mediation in Nijmegen

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk wat deze mediator Arnhem voor u kan doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Ronald Hagénus is als mediator onder andere werkzaam in Arnhem, Wageningen, de Overbetuwe, Veenendaal, Elst, Lingewaard, Bemmel en Huissen.

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl