• slide image
  "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
 • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
 • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
  (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Mediator Arnhem

Gaat u scheiden of overweegt u om te gaan scheiden? Echtscheiding is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een leven. Het kost veel energie en het is in bijna alle gevallen een zware periode. In deze periode kunt u het niet altijd met elkaar eens zijn. Dan biedt een mediator uitkomst. Is er totaal geen sprake van een scheiding, maar wel van een arbeidsconflict of van familieproblemen waarbij hulp van buiten geen overbodig idee is? HG-nus uit Elst (nabij Arnhem) is gespecialiseerd in mediation.

Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator in de buurt van Arnhem, zijn bij HG-nus aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

Gecertificeerd mediator Arnhem en omstreken

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus. Op zoek naar een mediator Arnhem? U kunt bij HG-nus terecht voor bijvoorbeeld een geschil dat u met een leidinggevende heeft. Ook is HG-nus gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht, maar ook bemiddeling bij burenruzies behoren tot het pakket.

U schakelt HG-nus in als u op zoek bent naar een mediator in Arnhem en omstreken. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat deze mediator Arnhem nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Oplossingsgerichte en daadkrachtige mediator

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen, zoals mediation bij een arbeidsconflict, heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

Voordelen van een mediator

Mediation kent veel voordelen ten opzichte van rechtspraak. Een geslaagde mediation leidt tot een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. De mediator nabij Arnhem helpt u naar de oplossing toe te werken en niet in het verleden te blijven hangen. De belangrijkste voordelen van mediation zijn:

 • Snelheid
 • Deskundige gespreksbegeleiding
 • Kostenbeheersing
 • Informele procedure
 • Ruimte voor creatieve oplossingen
 • Verbetering van de onderlinge relatie en communicatie

Ga met een mediator uit Arnhem aan de slag om te werken aan úw oplossing! U kunt uw oplossing vastleggen in een rechtsgeldige overeenkomst. Hiermee is de oplossing bindend geworden voor partijen. Ook een mediation zonder een dergelijke overeenkomst kan u die belangrijke opbrengsten brengen.

HG-nus ook voor specifieke expertise

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk wat deze mediator Arnhem voor u kan doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Ronald Hagénus is als mediator onder andere werkzaam in Arnhem, WageningenNijmegen, Doetinchem, Elst, Lingewaard, Bemmel en Huissen.