• slide image
    "Je kunt problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt" (Albert Einstein)
  • “Verandering kan alleen plaatsvinden indien het in het eigen belang is” (Ronald Hagénus)
  • "We hebben geen tijd om elkaar te begrijpen, maar nemen wel de tijd voor misverstanden……"
    (Thomas d’Ansembourg)
Contactgegevens
Ronald

Drs. Ronald Hagénus
Register- en rechtbank mediator
Regenboog 233
6661PP Elst
+31 6 520 471 30
info@hg-nus.nl

Gratis Kennismakingsgesprek

Mediator Nijmegen

HG-nus uit Elst (nabij Nijmegen) is gespecialiseerd in mediation. Voor zowel arbeidsconflicten als voor familiezaken kunt u bij ons terecht. Bij familiezaken kunt u denken aan echtscheidingen, maar ook aan familieleden die continue met elkaar over hoop liggen. Dat kan voor veel spanningen in de familie zorgen en van die spanningen wilt u waarschijnlijk af. Dat is beter voor iedereen en daarom is het absoluut niet onverstandig om de oplossing te zoeken in mediation. Zaken die vragen om de bemiddeling van een mediator, kiezen voor mediation Nijmegen en omstreken. Bij HG-nus bent u aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt u toekomstperspectief versterkt!

Gecertificeerd mediator Nijmegen en omstreken

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MFN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus. Op zoek naar mediator Nijmegen? HG-nus is gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht, maar ook bemiddeling bij burenruzies behoren tot het pakket.

U schakelt HG-nus in als u op zoek bent naar een mediator in Nijmegen en omstreken. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat deze mediator Nijmegen nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Waarom kiezen voor een mediator?

Het grote verschil met advocaten en rechters is dat de mediator geen standpunt inneemt, geen oplossingen bedenkt en geen beslissingen neemt. Dat doet u zelf. De mediator begeleidt u daarbij. U werkt en denkt dus zelf actief mee en u bepaalt de oplossing. Hierdoor is de oplossing vaak beter dan een opgelegde oplossing van bijvoorbeeld een rechter. De mediator kiest geen partij, maar blijft onafhankelijk en neutraal.

Wij zijn uw oplossingsgerichte en daadkrachtige mediator

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk wat deze mediator Arnhem voor u kan doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Als gecertificeerd MFN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen, zoals mediation bij arbeidsconflict, heeft HG-nus zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

Neem contact op met uw mediator in Nijmegen

Bent u benieuwd hoe HG-nus u als mediator in Nijmegen kan helpen door middel van mediation? Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen wat we voor u en uw situatie kunnen betekenen. Met mediation lost u samen met de andere partij uw conflict op met hulp van een onafhankelijke mediator. Wij zijn graag die mediator in Nijmegen voor u!

Ronald Hagénus is als mediator onder andere werkzaam in Arnhem, Wageningen, de Overbetuwe, Veenendaal, Elst, Lingewaard, Bemmel en Huissen.