Mediator Arnhem

Gaat u scheiden of overweegt u om te gaan scheiden? Dan komt een mediator in Arnhem goed van pas! Een echtscheiding is namelijk één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een leven, die veel energie kost. Daarnaast is de periode van een scheiding zwaar, omdat u het niet altijd met elkaar eens bent. Wij van HG-nus Mediation zijn graag uw mediator tijdens deze zware periode waarin u in een scheiding ligt. Als mediator zorgen wij er samen met u voor dat er een oplossing gevonden wordt waar beide partijen zich in kunnen vinden. Onze mediators komen niet alleen tijdens een scheiding goed van pas. Wij staan u ook graag bij als u in een arbeidsconflict verzeild bent geraakt of als er problemen zijn binnen de familie. Samen komen we tot een oplossing waar beide partijen content mee zijn.

Arnhem: één van de hoogste scheidingspercentages

Maar waarom is mediation van onze mediator in Arnhem van groot belang? Uit cijfers van het CBS blijkt dat Arnhem één van de hoogste scheidingspercentages van ons land heeft. Van de ruim 150.000 inwoners van deze Gelderse stad zijn in 2013 maar liefst 13.000 mensen gescheiden. Wij van HG-nus Mediation willen er voor zorgen dat al deze gevallen met goede en redelijke afspraken worden afgehandeld.

Gecertificeerd mediator in Arnhem en omstreken

Wie is uw mediator in Arnhem? In de meeste gevallen kan drs. Ronald Hagénus de mediator zijn die u helpt bij het oplossen van een geschil. Hij is een gecertificeerd MfN-registermediator van HG-nus Mediation die gespecialiseerd is in familiezaken. Dankzij zijn scholing en jarenlange ervaring bij de overheid kan hij u ook bijstaan tijdens zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht. Daarnaast hoort bemiddeling bij een burenruzie ook tot het pakket van deze mediator. Wij van HG-nus Mediation zijn thuis in de volgende verschillende soorten mediation:

Uw mediator in Arnhem

Waarom zou u voor ons kiezen als uw mediator in Arnhem? Wij hebben ons als gecertificeerd MfN-mediator door de jaren heen bewezen als mediator. Wij zijn uw mediator in Arnhem omdat we gespecialiseerd zijn in bemiddeling bij familiezaken en arbeidsgeschillen. Door ons sterke en gevarieerde netwerk zijn we in staat om heel specifieke kennis neer te zetten. Daarnaast hanteren we een persoonlijke aanpak die kenmerkend is voor onze werkwijze. Dit is een krachtige maar mensgerichte benadering waarbij het ons doel is om de oplossingsgerichte gesprekspartner te kunnen zijn voor al onze klanten. Ook voor u!

Vele voordelen ten opzichte van rechtspraak

Mediation van onze mediator in Arnhem kent ten opzichte van rechtspraak vele voordelen. Zo leidt mediation tot een geschikte oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden, zonder in het verleden te blijven hangen. We werken immers aan uw toekomstperspectief. Naast deze voordelen, kent mediation nog meer voordelen die onze mediator in Arnhem tot een goede keuze maken:

  • snelheid;
  • deskundige gespreksbegeleiding;
  • kostenbeheersing;
  • informele procedure;
  • er is ruimte voor creatieve oplossingen;
  • verbeter de onderlinge relatie en communicatie.

Samen komen we tot een oplossing

Dankzij de hulp van onze mediator in Arnhem komen we tot een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Graag zorgen we er tijdens deze periode voor dat u wat meer rust krijgt en u niet meer het gevoel heeft dat u er alleen voor staat. U staat er namelijk niet alleen voor. We zorgen samen voor een oplossing. Wilt u weten wat onze deskundige en professionele mediator voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden en resultaten. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Ronald Hagénus is als mediator onder andere werkzaam in Arnhem, WageningenNijmegen, Doetinchem, Elst, Lingewaard, Bemmel en Huissen.

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl