Mediator Nijmegen

HG-nus Mediation uit Elst (nabij Nijmegen) is gespecialiseerd in mediation. Voor zowel arbeidsconflicten als voor familiezaken kunt u bij ons terecht. Bij familiezaken kunt u denken aan echtscheidingen, maar ook aan familieleden die continue met elkaar over hoop liggen. Dat kan voor veel spanningen in de familie zorgen en van die spanningen wilt u waarschijnlijk af. Dat is beter voor iedereen en daarom is het absoluut niet onverstandig om de oplossing te zoeken in mediation. Zaken die vragen om de bemiddeling van een mediator, kiezen voor mediation Nijmegen en omstreken. Bij HG-nus Mediation bent u aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus Mediation heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt u toekomstperspectief versterkt!

Gecertificeerd mediator Nijmegen en omstreken

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MfN-registermediator, kan in de meeste gevallen uw mediator zijn bij HG-nus Mediation. Op zoek naar mediator Nijmegen? Drs. Ronald Hagenus is gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht, maar ook bemiddeling bij burenruzies behoren tot het pakket.

U schakelt HG-nus Mediation in als u op zoek bent naar een mediator in Nijmegen en omstreken. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat deze mediator in Nijmegen nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Waarom kiezen voor een mediator?

Het grote verschil met advocaten en rechters is dat de mediator geen standpunt inneemt, geen oplossingen bedenkt en geen beslissingen neemt. Dat doet u zelf. De mediator begeleidt u daarbij. U werkt en denkt dus zelf actief mee en u bepaalt de oplossing. Hierdoor is de oplossing vaak beter dan een opgelegde oplossing van bijvoorbeeld een rechter. De mediator kiest geen partij, maar blijft onafhankelijk en neutraal.

Wij zijn uw oplossingsgerichte en daadkrachtige mediator

HG-nus mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk wat deze mediator Arnhem voor u kan doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Als gecertificeerd MfN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken en arbeidsgeschillen, zoals mediation bij arbeidsconflict, heeft HG-nus Mediation zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus Mediation. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

Neem contact op met uw mediator in Nijmegen

Bent u benieuwd hoe HG-nus Mediation u als mediator in Nijmegen kan helpen door middel van mediation? Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen wat we voor u en uw situatie kunnen betekenen. Met mediation lost u samen met de andere partij uw conflict op met hulp van een onafhankelijke mediator. Wij zijn graag die mediator in Nijmegen voor u!

Ronald Hagénus is als mediator onder andere werkzaam in Arnhem, WageningenNijmegen, Doetinchem, Elst, Lingewaard, Bemmel en Huissen.

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl