Mediator Ede

HG-nus Mediation uit Ede gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen) en arbeidsgeschillen. Hij is tevens als rechtbankmediator verbonden aan de rechtbank Arnhem en Zutphen. Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring als leidinggevende bij o.a. de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht. In deze is hij ook lid van de Raad van Advies van de Stichting Mediation en Overheid. Hij helpt daarnaast ook bij burenruzies.
Daar waar nodig schakelt HG-nus Mediation in Ede bijzondere expertise in zoals een notaris, accountant, makelaar, jurist, kinderpsycholoog of –coach, etc.

Gecertificeerd register mediator Ede

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MfN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus Mediation. Op zoek naar mediator in Ede? U kunt bij HG-nus Mediation terecht voor bijvoorbeeld een geschil met een leidinggevende heeft. Ook is HG-nus Mediation gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht, maar ook bemiddeling bij burenruzies behoren tot het pakket.

U schakelt HG-nus Mediation in als u op zoek bent naar een mediator in Ede. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat deze mediator in Ede nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Oplossingsgerichte en daadkrachtige mediator

Als gecertificeerd MfN-registermediator, gespecialiseerd in echtscheidingen, familiezaken , arbeidsconflicten en zakelijke geschillen, heeft HG-nus Mediation zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus Mediation. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

HG-nus Mediation ook voor specifieke expertise

HG-nus Mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk wat deze mediator in Ede voor u kan doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Ronald Hagénus is als mediator onder andere werkzaam in Arnhem, WageningenNijmegen, Doetinchem, Elst, Lingewaard, Bemmel en Huissen.

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl