Zakelijke mediation

Bent u verwikkeld in een zakelijk conflict en verschillen u en uw tegenpartij van mening? Meestal lijdt dit tot frustrerende situaties. Een zakelijke onenigheid kan zowel intern als extern zijn. Personen kunnen tegenovergestelde belangen hebben. Binnen de zakelijke afspraken kunnen allerlei factoren leiden tot een conflict, met in het slechtste geval een breuk met uw klant en/of leverancier. Dan moet je daarmee snel aan de slag om kosten en imagoschade te voorkomen. HG-nus Mediation is gespecialiseerd in zakelijke mediation en helpt u daar graag bij.

Dit is waarom u voor HG-nus Mediation kiest

✔ Gratis kennismakingsgesprek

✔ Onpartijdig, deskundig advies

✔ Samen tot een oplossing komen

✔ Goedkoper en sneller dan een juridische procedure

✔ Werken aan een win-win situatie

✔ Maatwerk afgestemd op uw situatie

Zakelijke mediation

Heeft u een zakelijk conflict met een andere partij en komt u er samen niet meer uit? Voorkom dat er een incassobureau of advocaat aan te pas komt. Schakel daarom de mediator van HG-nus Mediation in. Samen wordt er gewerkt aan een oplossing zodat het conflict niet verder escaleert. Drs. Ronald Hagénus heeft veel ervaring en beschikt over uitstekende vaardigheden en actuele kennis rondom mediation om u te helpen bij uw zakelijk conflict. Voorbeelden van zakelijke mediation zijn onder andere:

  • Aandeelhoudersconflicten
  • Overname
  • Bedrijfsafwikkeling
  • Schadebepaling
  • Langlopend huurgeschil

Discussie mannen

Werken aan een win-win situatie

Tijdens het mediationtraject wordt er getracht de relatie van u en uw tegenpartij in stand te houden door oplossingsgericht mee te denken. Drs. Ronald Hagénus streeft naar een win-win oplossing, waarbij beide partijen gebaat zijn. Doordat de mediator een neutrale positie inneemt en het gesprek leidt, werken beide partijen zelf samen naar een oplossing. Zoeken naar een oplossing waar jullie samen niet hebben gedacht. HG-nus Mediation kan u in heel Nederland ondersteunen.
HG-nus Mediation
Neem vrijblijvend contact op

Bijlages

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring

Wat anderen over HG-nus Mediation zeggen

Kevin James van Buuren

★ ★ ★ ★ ★

“De prettige werkwijze van deze mediator, heeft zeker een steentje bijgedragen aan de goede afloop van Mediation.”

Marnix Kwant

★ ★ ★ ★ ★

“Wij hebben de heer Hagenus als erg betrokken, service gericht en deskundig
ervaren in onze contacten met hem.”

Veelgestelde vragen

Een mediator biedt professionele bemiddeling bij een conflict tussen u en uw partner. Een mediator neemt geen standpunt in en neemt geen beslissingen, maar begeleidt u om tot een duidelijke oplossing te komen waar beide partijen het mee eens zijn.
Lees meer
HG-nus Mediation hanteert een marktconform tarief. Voor u aan het mediationtraject begint maakt u afspraken over de kosten en over de verdeling van de kosten tussen beide partijen. Voor inkomens onder een bepaalde grens kunt u in aanmerking komen van een bijdrage in de kosten voor mediation.
Lees meer
Een mediator inschakelen is vaak sneller en goedkoper dan een naar een rechter stappen. Het is echter wel van belang dat beide partijen vrijwillig meewerken. Met behulp van een mediator wordt er samen met een medepartij naar een oplossing gezocht.
Lees meer
Er vindt eerst een intakegesprek plaats over het verloop van het mediationtraject op een neutrale locatie. Deze informatie ontvangt u ook schriftelijk na het intakegesprek. Een mediator heeft een neutrale rol en begeleidt het gesprek om tot een gezamenlijke oplossing te komen voor het conflict. Wanneer het tot een overeenkomst is gekomen, wordt dit vastgelegd in het vaststellingsovereenkomst.
Lees meer
Staat uw vraag er niet tussen? Bekijk hier al uw vragen en antwoorden

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl