Scheiden Elst

Scheiden is altijd vervelend. HG-nus Mediation uit Elst in Overbetuwe is gespecialiseerd in mediation bij scheidingen. Voor zowel arbeidsconflicten als familiezaken kunt u bij ons terecht. Geschillen die vragen om de bemiddeling van een mediator, zoals scheiden in Elst, zijn bij HG-nus Mediation aan het juiste adres. Wij hebben een sterke focus op de mens binnen de organisatie. Door inschakeling van HG-nus Mediation heeft u meer tijd voor andere zaken en wordt uw toekomstperspectief versterkt!

U schakelt HG-nus Mediation in als u gaat scheiden in Elst en omstreken. Maar we zijn thuis in verschillende soorten mediation. Benieuwd wat deze mediator nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben kennis en expertise in:

Gecertificeerd mediator voor scheiden Elst

Drs. Ronald Hagénus, gecertificeerd MfN-registermediator, is in de meeste gevallen uw mediator bij HG-nus Mediation. Op zoek naar mediator bij scheiden in Elst? U kunt bij HG-nus Mediation terecht voor bijvoorbeeld een geschil met een leidinggevende. Ook is HG-nus Mediation gespecialiseerd in familiezaken (zoals echtscheidingen). Door zijn universitaire opleiding (sociale) Bedrijfskunde, in combinatie met zijn jarenlange ervaring bij de overheid, is hij tevens een zeer geschikte mediator voor zakelijke geschillen en geschillen in het bestuursrecht, maar ook bemiddeling bij burenruzies behoren tot het pakket.

Oplossingsgericht scheiden in Elst

Als gecertificeerd MfN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken (zoals scheiden) en arbeidsgeschillen, zoals mediation bij arbeidsconflict, heeft HG-nus Mediation zich door de jaren heen wel bewezen. Ook de persoonlijke aanpak is kenmerkend voor de werkwijze van HG-nus Mediation. Vanuit een daadkrachtige, maar mensgerichte benadering zijn wij een oplossingsgerichte gesprekspartner voor onze klanten.

HG-nus Mediation ook voor specifieke expertise

HG-nus Mediation is een pragmatisch bedrijf. Naast de uitgebreide expertise en ervaring die wij hebben, zijn we door ons sterke en gevarieerde netwerk in staat om ook heel specifieke kennis in te zetten. Wij zetten onze expertise graag voor u in! Kijk ook wat we voor u kunnen doen en neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Ronald Hagénus is als scheidingsmediator onder andere werkzaam in Arnhem, Elst, Nijmegen en Overbetuwe.

Heeft u een vraag? Ik help u graag!

De beroepsgroep van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), heeft kwaliteitseisen geformuleerd. HG-nus Mediation is daarbij aangesloten en opgenomen in het MfN-kwaliteitsregister. HG-nus past dan ook het mediationreglement, de gedragsregels en de klachtenregeling van de MfN toe.

ronald

+31 (0)6 520 471 30

info@hg-nus.nl